Direct contact? Bel: 06 - 107 963 94

HomeOver Sascha

Over Sascha

Ik ben Sascha van Meer- Lamberts. Oprichter van Van Meerwaarde. Al meer dan 15 jaar werk ik als enthousiaste en zelfstandige professional aan meer plezier, helderheid en inzicht bij verandering. Een omgeving creëren waarin mensen zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Dat is mijn passie en geeft me energie. Dit doe ik met een mix van kwetsbaarheid, kracht en kennis van zaken. 

"De combinatie van voelen en weten helpt mij om tot de kern van elk vraagstuk te komen" 

Mens én resultaat 

Als kind uit een samengesteld gezin zijn complexe systemen en dynamieken mij niet vreemd. Het werken met en aanvoelen en doorzien van verschillende behoeftes en belangen kan ik goed. Ik schrik niet van complexiteit maar ga er juist op 'aan'. Ik kom snel tot de kern, weet goed verbanden te leggen en kan in woorden benoemen wat er aan de hand is én wat er nodig is. 

"Sascha geeft richting bij gedoe. Wanneer zij er is wordt het beeld completer en doet het recht aan alle betrokkenen" - Opleiders Bert Hellinger Instituut

Walk the talk

Net als iedereen heb ook ik mijn eigen levensverhaal met daarin succes en teleurstelling. Groot geluk en verdriet. Vervulling en gemis. Zelf heb ik een lang pad bewandeld met coaching, therapie en begeleiding om hierin steeds authentieker en steviger te worden. En nog steeds roep ik regelmatig de hulp in van mensen om mij heen wanneer dat nodig is. Door het 'lastige' werk zelf te doen, en vervolgens mijn persoonlijke (levens)ervaringen te delen, help ik anderen om ook hun pad te bewandelen. 

"Sascha is zo hartverwarmend, eerlijk en open dat ze heel dicht bij je kan komen. Ze heeft tegelijkertijd voldoende afstand om je een goede spiegel voor te houden en feedback te geven waar je echt iets mee kunt"  - Jeroen Mol 

Zelf doen, maar niet alleen

Op basis van mijn ervaring weet ik dat elk individu of team tot alles in staat is maar soms net de juiste begeleiding of ondersteuning mist om daar te komen waar hij heen wil. Zelf ben ik de begeleiders op mijn pad dankbaar voor de steun en de inzichten die zij mij hebben gegeven. Deze ondersteuning bied ik dan ook graag door het zijn van een secure base voor anderen. 

"Waarom moeilijk doen, als het samen kan" - Loesje

Privé

Samen met mijn man Jeroen en onze labrador Joep woon ik in Apeldoorn. Hier geniet ik volop van de prachtige natuur die de Veluwe te bieden heeft. 

"De natuur is voor mij een belangrijke bron van inspiratie. Ik kom hier tot rust en tot nieuwe inzichten"