Direct contact? Bel: 06 - 107 963 94

HomeIndividuele coaching

Individuele coaching

Individuele coaching is een krachtig hulpmiddel voor professionele of persoonlijke ontwikkeling. Bijvoorbeeld wanneer je op een kruispunt in je leven staat en je niet weet welke kant je op wilt. De twijfel slaat toe en werkt eerder verlammend dan dat je beweging ervaart. Door te kijken naar de huidige situatie en de gevraagde of gewenste verandering te onderzoeken kun je zelf betekenis geven aan de verandering én haar omzetten naar een aanpak die voor jou werkt. Dit vraagt om aandacht, moed en toewijding. Je bent van harte welkom! 

"Gevoel wil niet opgelost worden, gevoel wil gevoeld worden" - auteur onbekend

Aanpak

Coaching begint altijd met een intakegesprek. Daarin maken we de vraag helder en kijken we welke aanpak en vorm passend is. Van Meerwaarde heeft ruime ervaring met allerlei vormen van individuele begeleiding en werkt met verschillende methodieken zoals Systemisch werk, Transactionele Analyse, NLP, Mindfullness en lichaamsgericht werk. Op basis van de gestelde doelen spreken we een traject met elkaar af. Van Meerwaarde biedt verschillende mogelijkheden aan:

  • Afhankelijk van de behoefte kunnen de sessies plaatsvinden in onze praktijk in Apeldoorn.
  • Heb je behoefte om de kracht van de natuur te ervaren tijdens een coachgesprek? Kies dan voor Walk & Talk
  • Blijf je liever thuis voor je coachingsessie of wil je je eigen locatie kiezen? Online coaching behoort ook tot de mogelijkheden. 
  • Ben je toe aan een compleet verzorgde dag waarin we, op basis van jouw gedragsvoorkeuren, aan de slag gaan met jouw ontwikkelvraag? Kijk dan snel naar het programma Wereldreis in 1 dag!

Resultaat

  • Het resultaat van coaching bij Van Meerwaarde is in de eerste plaats meer zelfbewustzijn. Je herkent je eigen gedrag en patronen, kent je overtuigingen en begrijpt waar je gevoelens en gedachten vandaan komen. 
  • Ook heb je inzicht gekregen in het effect van jouw gedrag op anderen. En heb je de handvatten om dit, waar nodig of gewenst, om te zetten in ander gedrag.
  • Je hebt meer (zelf-)vertrouwen om moeilijke situaties en/of gesprekken aan te gaan.
  • Je bent in staat om andere keuzes te maken. 
  • Je wilt en durft leiderschap te nemen over je eigen leven!

Kortom, loop jij vast in privé of op je werk? Ben je op zoek naar meer zelfvertrouwen en effectiviteit? Wil je ‘iets’ anders, maar weet je niet wat of hoe? De eerste stap heb je al gezet. Je bent van harte welkom

Deskundigheid

Van Meerwaarde is aangesloten bij de Nobco, de grootste beroepsvereniging voor professionele coaches. Wij werken volgens de Internationale Ethische Code voor coaches.