Direct contact? Bel: 06 - 107 963 94

HomeOrganisatieverandering

Organisatieverandering

Verandering is aan de orde van de dag. Dit kunnen grote veranderingen zijn, zoals een reorganisatie of overnametraject, implementatie van een nieuwe werkwijze of een (nieuw) cultuurprogramma. Maar ook op kleinere schaal vindt verandering doorlopend plaats. 

"Verander- en leiderschapsvraagstukken zijn Sascha op het lijf geschreven, omdat ze die benadert met een combinatie van empathie en doelgerichtheid. Daarmee brengt ze mensen en teams écht verder." - Martha Hotke

Eén ding hebben ze met elkaar gemeen: voor een succesvol resultaat is het belangrijk dat medewerkers zich gehoord en gezien voelen. De menskant van verandering noemt Van Meerwaarde dat.

Aanpak

Van Meerwaarde kan het geheel van een verandering overzien en de verschillende thema's en initiatieven aan elkaar verbinden. Door vanuit een strategische blik naar de eindstreep te kijken én te weten wat de dagelijkse realiteit vraagt en nodig heeft, behalen we een nóg beter resultaat. Het zetten van de benodigde (tussen)stappen, het bewandelen van de gebaande en ongebaande paden en het zorgen dat de juiste mensen meegenomen worden in het juiste tempo, maakt dat we samen de eindbestemming bereiken. 

Resultaat

Van Meerwaarde focust op zowel de cultuur als de kernwaarden van jouw organisatie. De vertaling hiervan naar concreet gedrag en resultaat maakt dat medewerkers zich geïnspireerd voelen en (weer) kunnen verbinden met hun organisatie, hun team en hun eigen rol en verantwoordelijkheid. Dit levert medewerkers op die werken met plezier én gaan voor resultaat!

Deskundigheid

 

Van Meerwaarde is gecertificeerd Prosci® Change Practitioner.  Wij werken in verandertrajecten regelmatig met deze praktische change management methodiek.