Direct contact? Bel: 06 - 107 963 94

HomeErvaringen

Ervaringen

Ik heb intensief met Sascha mogen samenwerken bij Baker Tilly. Sascha heeft binnen ons Gedrag en Cultuurprogramma meerdere projecten op succesvolle wijze verder gebracht en afgerond. Ze brengt de juiste energie en spreekt op de juiste toon. Ze is niet bang om ook haar eigen gevoelens in te brengen maar blijft altijd professioneel. Veel enthousiasme, harde werker op de juiste momenten en vraagt ook aandacht voor het vieren van de successen. Sascha geeft energie en dat is heel prettig werken. Ze heeft gevoel wat er in de hoofden van de collega's om gaat en maakt dit op een prettige wijze bespreekbaar. Ze draait hier niet om de hete brij heen. Ik zou bij een nieuw project geen moment twijfelen om Sascha weer aan ons te verbinden.
Ronald Houtveen
Baker Tilly
Ik heb een aantal jaren met Sascha samengewerkt bij Landal GreenParks in diverse verander- en HR-trajecten. Deze samenwerking is altijd erg plezierig en succesvol geweest. Wat ik enorm in Sascha en haar manier van werken en communiceren waardeer, is haar bevlogenheid, open en directe communicatie, brede mensenkennis en altijd constructieve manier van samenwerken. Daarbij is ze niet bang om te confronteren en juist 'dat' te benoemen wat nodig is om de verandering teweeg te brengen. Veel andere mensen zouden daar bij wegblijven en dat maakt haar in de mix met haar andere competenties zo fijn om mee te werken. Daarnaast heeft ze veel humor en een hart op de juiste plek. Binnen mijn huidige organisatie had ik behoefte aan extra begeleiding op het gebied van leiderschapsontwikkeling. Sascha heeft dit op een voortvarende manier opgepakt met mooie resultaten.
Ronald Raidt
Commercieel directeur - Seven Stars
Sascha heeft een fijne energie waar je goed mee kunt werken. Ze is een geweldige persoonlijke- en teamcoach. Ze balanceert goed tussen duidelijke feedback en compassie. Ze richt haar focus altijd op zowel het bedrijf als de mens. Ze heeft een plan en realiseert dit. Ze leeft en verrijkt het merk en de missie van het bedrijf waar ze werkt. Ze is attent en betrokken. Een energieke, betrokken en zorgzame collega.
Loes van Rijsoort
People and Transformation Strategist
Sascha heeft een warme en open uitstraling. Ik vind haar doortastend, direct en praktisch. Door haar positieve houding en humor neem je graag dingen van haar aan. Ik hoop ook in de toekomst nog met haar te werken.
Anita ten Dam
HR- adviseur Konot
Sascha maakt impact! Op organisaties, teams en individuen. Ze weet daadkracht en sensitiviteit zo goed te combineren dat je niet anders kunt en wilt, dan haar toelaten. Haar ruime ervaring met organisatieontwikkeling en gedragsverandering in combinatie met haar gedrevenheid om resultaat te behalen, maken dat zij als een van de weinigen echt blijvende verandering teweeg brengt. Ik heb jaren met Sascha gewerkt en ben haar nog steeds dankbaar voor de persoonlijke ontwikkeling die ze bij mij teweeg heeft gebracht.
Janto Botting
Eigenaar trainingsbureau Buitengewoon Samenwerken
Sascha is sterk, oprecht en waarachtig. Een echte professional met een heldere en kritische blik.
Renata van Enter
Re-enter
Ik heb Sascha leren kennen als een intelligent, rechtdoorzee, eerlijk, bewust en open persoon. Zij durft zich kwetsbaar op te stellen wat haar nog meer in haar eigen kracht zet. Hierdoor nodigt zij de ander ook uit in zijn of haar eigen kracht te gaan staan. Tevens neemt ze de tijd en de aandacht die nodig is, afgestemd op de cliënt. Heel fijn om samen met haar gewerkt te hebben!
Shannen Hommes
Beeldend- lichaamsgericht en danstherapeut bij IN2-PSY
Ik heb intensief met Sascha samengewerkt binnen een groot leiderschapsprogramma en heb haar leren kennen als een hele betrokken, professionele facilitator. In haar manier van werken weet Sascha krachtig de combinatie te brengen van werken op de kern, en het daarbij ook praktisch en concreet te houden. Een hele fijne combinatie die zorgt voor enthousiaste deelnemers en blijvende verandering!
Nanco Vrijland
Opleider & oprichter Coachcenter
Met Sascha heb ik 2 jaar met veel plezier samengewerkt aan mooie resultaten. Verander- en leiderschapsvraagstukken zijn haar op het lijf geschreven, omdat ze die benadert met een combinatie van empathie en doelgerichtheid. Daarmee brengt ze mensen écht verder. Zij pakt zaken aan met energie, en diepgang vanuit grote betrokkenheid en met warmte. In de projecten en ook in ontwikkeling van programma's is ze kritisch, compleet, en scherp. Ze weet ze echt neer te zetten en af te ronden. Zet haar ook bij jou in, je gaat veel plezier aan en met haar hebben!
Martha Hotke
Manager Learning & Development - Landal GreenParks
Sascha legt de lat hoog en doet daar geen concessies aan. Ze vraagt veel en geeft veel. Ze weet eenieder de juiste uitdaging én support te bieden. Ze heeft gevoel voor mensen en voor de dynamiek in de organisatie. Door haar warme benadering creëert ze een grote betrokkenheid. Ze bouwt het team en laat het boven zichzelf uitstijgen.
Hugo Hoetink
Sr. Trainer/ Consultant Horizon Training & Ontwikkeling
Sascha is een energieke trainer die in een heel kort tijdsbestek een zeer goed ontvangen training heeft ontworpen en neergezet voor het middenmanagement van Jaarbeurs.
Barbara van der Kolff
Jaarbeurs Utrecht
De beoogde veranderingen binnen de commerciële afdeling van Landal GreenParks had grote impact op de leidinggevenden en medewerkers. Sascha heeft dit proces effectief begeleid en ze heeft door haar coachende en directe stijl echt een gedragsverandering gerealiseerd binnen mijn team en ook bij mijzelf.
Lizzy Keizer
Director Marketing & Sales Europe - Landal GreenParks
Ik heb Sascha 10 jaar geleden leren kennen vanuit het HR-vak. Ik vond haar toen al een echte professional. Ik heb veel mogen leren van haar brede kennis. Sascha heeft hart voor de mens in de organisatie. Zij weet met haar coachvaardigheden en menselijk inzicht, potentiële kwaliteiten bij mensen/in teams vrij te maken. Wat Sascha kenmerkt is haar besluitvaardigheid en daadkracht. Je kunt echt op haar bouwen!
Mirjam Kompier
Kompier Coaching
Sascha combineert een paar hele mooie eigenschappen: ze is zo hartverwarmend, eerlijk en open dat ze heel dicht bij je kan komen. En ze heeft tegelijk voldoende afstand om je een mooie spiegel voor te houden en feedback te geven waar je echt iets mee kunt. Ik heb intensief met haar gewerkt in sessies met mijn team. De resultaten daarvan zie ik nog dagelijks terug: er is vertrouwen, openheid en scherpte. Uniek dat je dit kunt bereiken in drie dagen. Daarin maakt zij werkelijk het verschil.
Jeroen Mol
Operationeel Directeur - Landal GreenParks